Windows 11 poate primi autocolante noi, modul tabletă, funcții de notificări

Windows 11 poate primi autocolante noi modul tableta functii de
⏱️ 3 min read

  • Funcții noi ale Windows 11 descoperite în cea mai recentă previzualizare Dev Channel.
  • Inclusiv autocolante pentru imagini de fundal, nouă experiență în modul Tabletă și îmbunătățiri pentru notificări.
  • De asemenea, noua pagină „Sustenabilitate” sugerează noi îmbunătățiri ale managementului energiei.

O grămadă de funcții noi neanunțate au fost descoperite în cele mai recente versiuni ale Windows 11. Potrivit unei serii de tweet-uri de la Albacore (@TheBookisClosed) pe Twitter, Microsoft experimentează cu funcții de serval care ar putea sau nu să fie livrate în actualizările viitoare, inclusiv autocolante pentru imagini de fundal, îmbunătățiri de notificări, revenirea modului tabletă și funcții de economisire a energiei.

În cea mai recentă versiune a Windows 11, referințe la autocolante pentru imagini de fundal de pe desktop au fost găsite în setările de personalizare și meniul contextual de pe desktop. Capturile de ecran arată că veți putea să utilizați un fel de autocolante pe imagini de fundal și chiar să le editați.

Autocolante pentru imagini de fundal (Sursa: Albacore)

Microsoft se joacă, de asemenea, cu modificările aduse sistemului de notificări. În setările de notificări, capturile de ecran arată o nouă setare „Setați notificări prioritare”, capacitatea de a „Opriți notificările” și funcția „Asistență la focalizare” a fost redenumită „Focus”.

Setări de notificări
Setări de notificări (Sursa: Albacore)

Pe pagina Setări Focus, acum puteți activa și dezactiva funcția și există câteva funcții noi pe care le puteți personaliza din această pagină, inclusiv o nouă integrare cu sesiunea de focalizare în aplicația Ceas, ascundeți insignele și aplicațiile intermitente în bara de activități și dezactivați notificările.

Concentrați-vă asupra noilor funcții
Focusați noile funcții (Sursa: Albacore)

Windows 11 poate primi, de asemenea, o nouă pagină de setare „Sustenabilitate” care pare să facă parte din îmbunătățirile ulterioare ale managementului energiei.

Sustenabilitate pentru Windows 11
Sustenabilitate pentru Windows 11 (Sursa: Albacore)

Pagina include o nouă setare „Recomandări ecologice”, care, atunci când este activată, aplică setările recomandate pentru a economisi energie și a prelungi durata de viață a bateriei, similar cu economisirea bateriei.

Pagina include, de asemenea, „Recomandări ecologice avansate”, care este descrisă ca „examinați setarea unui impact potențial mai mare pentru utilizator pentru a găsi modalități suplimentare de economisire a energiei”.

În cele din urmă, se pare că unele elemente ale modului tabel ar putea reveni la Windows 11. Deși Microsoft s-a îndepărtat de modul tabletă, conform albacoresistemul are o nouă setare, „Ascundeți automat bara de activități când utilizați dispozitivul ca tabletă”.

Aceste noi funcții au apărut la doar câteva zile după ce compania a anunțat că intenționează să livreze mai multe funcții experimentale pe Dev Channel, care s-ar putea să nu ajungă niciodată într-o versiune finală a Windows 11.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x