Windows 11 poate reaminti computerelor neacceptate cerințele din Setări

Windows 11 poate reaminti computerelor neacceptate cerintele din Setari
⏱️ 2 min read

  • Windows 11 ar putea obține o versiune actualizată a aplicației Setări.
  • Actualizarea ar aduce mementouri privind cerințele pentru computerele neacceptate.
  • Și noi comenzi pentru eroi pentru secțiunile Setări.

Microsoft pare să testeze noi funcții și îmbunătățiri pentru actualizările viitoare ale aplicației Setări. Potrivit câteva tweet-uri de la Albacore (@TheBookisClosed) pe Twitter, cea mai recentă previzualizare a Windows 11 (build 22543) este livrat cu câteva funcții ascunse, inclusiv setarea mementourilor și noi comenzi pentru eroi.

De exemplu, prima captură de ecran arată că dispozitivele care rulează Windows 11 care nu îndeplinesc cerințele de sistem vor primi un mesaj non-intruziv „Cerințe de sistem nu sunt îndeplinite” atunci când deschid aplicația Setări pe dispozitive neacceptate.

Mesajul cerințelor de sistem (Sursa: Albacore)

A doua captură de ecran arată că pagina de setări „Ora și limbă” ar putea primi în curând controale eroului în partea de sus, arătând ora curentă și o privire asupra informațiilor despre fus orar și regiune.

Controale eroului timp și limbă
Comenzi pentru eroi de timp și limbă (Sursa: Albacore)

Deși acestea sunt modificări subtile, capturile de ecran arată doar o parte din lucrurile pe care Microsoft le plănuiește pentru actualizările viitoare. Recent, o serie de alte capturi de ecran au fost disponibile, dezvăluind câteva funcții noi și îmbunătățiri care vin în Windows 11 prin aplicația Setări.

De exemplu, Microsoft intenționează să adauge o nouă opțiune pentru a afișa autocolante pe imagini de fundal pe pagina Fundal. Se așteaptă ca „Focus Assist” să fie redenumit doar „Focus”, iar noi setări vor fi incluse. Și secțiunea Sistem primește o nouă pagină „Sustenabilitate” pentru a găzdui noi setări de gestionare a energiei.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x