Windows 11 primește aplicații Android și modificări în bara de activități în februarie 2022

Windows 11 Subat 2022de Android uygulamalari ve Gorev Cubugu degisiklikleri.webp
⏱️ 4 min read

  • Windows 11 va primi o actualizare minoră a caracteristicilor în februarie.
  • Actualizarea va aduce suport pentru aplicații Android, modificări în bara de activități și alte îmbunătățiri.
  • Lansarea va face disponibile și noile aplicații Notepad și Media Player cu suport pentru modul întunecat.

Windows 11 va primi noi funcții și modificări vizuale în afara programului său major de actualizare a caracteristicilor în februarie 2022. Într-un articol recent, Panos Panay, Chief Product Officer pentru Windows și Dispozitive, a anunțat că compania intenționează să implementeze mai multe îmbunătățiri pe care echipele de dezvoltare au fost deja testate în canalul Dev al programului Windows Insider.

In conformitate cu anunţ, în timpul actualizării din februarie 2022, Windows 11 este de așteptat să primească o previzualizare a subsistemului Windows pentru Android (WSA) și Amazon Appstore pentru a accepta aplicațiile Android. În plus, actualizarea va aduce aplicațiile Media Player și Notepad reproiectate. În plus, Microsoft intenționează să livreze și unele îmbunătățiri pentru bara de activități.

Instalare WSA pe Windows 11

Ca parte a suportului pentru aplicații Android, utilizatorii vor putea descărca prima previzualizare a WSA care creează un mediu virtualizat pentru aplicațiile Android. Cu toate acestea, deoarece serviciile Google Play nu sunt acceptate, vor fi acceptate numai aplicațiile din Amazon Appstore.

Actualizarea Notepad aduce un nou design care se potrivește cu stilul Windows 11 cu colțuri rotunjite, material mica și suport pentru modul întunecat.

Notepad găsiți și înlocuiți

Noua versiune a aplicației Media Player va introduce un nou design pentru colțuri rotunjite, material mica și suport pentru modurile sistemului de culoare închisă și deschisă. Aplicația este foarte simplă, cu suport pentru redarea audio și video și va înlocui aplicația Groove Music. De asemenea, puteți crea liste de redare și există suport pentru grafica albumului și informațiile despre artist. În plus, aplicația va scana și adăuga automat toate folderele care conțin muzică și videoclipuri stocate local pe computer.

Windows 11 Media Player
Windows 11 Media Player

În plus, actualizarea va aduce câteva modificări vizuale în bara de activități, inclusiv o nouă pictogramă de microfon în bara de sistem pentru a dezactiva și activa apelurile, un ceas pe monitoarele secundare și o nouă opțiune de partajare pentru a partaja ferestrele în apelurile video. De asemenea, actualizarea din februarie va include o pictogramă Widget actualizată cu informații despre vreme în partea stângă a barei de activități când restul pictogramelor sunt centrate. Cu toate acestea, actualizarea nu va aborda unele dintre plângerile utilizatorilor, inclusiv trageți și plasați și posibilitatea de a redimensiona sau de a schimba poziția barei de activități.

Butonul de dezactivare și dezactivare a sunetului Windows 11
Butonul de dezactivare și dezactivare a sunetului Windows 11

Dacă această nouă actualizare a caracteristicilor coincide cu lansarea de marți a patch-ului din februarie, lansarea va include și o versiune actualizată a aplicației Setări cu noua pagină „Contul tău Microsoft” din categoria Setări Conturi pentru a vedea informațiile contului tău Microsoft. În plus, pagina va oferi detalii despre abonamentul Microsoft 365, istoricul comenzilor, detaliile de plată și Microsoft Rewards.

Contul dvs. Microsoft
Contul dvs. Microsoft

În plus, actualizarea va adăuga și o nouă funcție cunoscută sub numele de „Ajutor cu” care folosește Bing pentru a sugera subiecte de ajutor în aplicația Setări și îmbunătățiri ale controlului automat al luminozității în condiții de lumină scăzută.

Deși Windows 11 va primi funcții noi și modificări vizuale, aceasta nu va fi o nouă actualizare a caracteristicilor precum cele pe care sistemul le primește în fiecare an. În schimb, noile funcții vor face parte dintr-o mică actualizare care nu va necesita reinstalare și se va aplica ca o actualizare cumulativă. De asemenea, aplicații precum Notepad, Media Player și Windows Subsystem pentru Android vor fi disponibile prin Microsoft Store.

Actualizare 26 ianuarie 2022: Deși suportul pentru aplicațiile Android va fi disponibil în următoarea actualizare a caracteristicilor care va avea loc în februarie, Microsoft face platforma disponibilă astăzi pe canalul de previzualizare a lansării. Puteți consulta aceste instrucțiuni pentru a-l instala pe computer.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...