Windows 11 primește o funcție de bară de controler pentru jocurile Xbox de pe computere

⏱️ 1 min read
  • Microsoft adaugă acces rapid la jocuri prin apăsarea unui buton pentru jucătorii de pe computer.
  • Caracteristica se numește bară de controler și funcționează cu butonul Xbox.
  • Bara de controler afișează jocurile jucate și instalate recent.

Microsoft dezvăluie o previzualizare din noua „bară de controler” ca parte a experienței Xbox Game Bar pentru a accesa rapid jocurile jucate recent și a lansa jocuri noi.

Noua bară de controlere se deschide atunci când conectați un controler Xbox la computerul cu Windows 11, care rulează cea mai recentă previzualizare în canalele Dev și Beta. De asemenea, puteți invoca bara de controler atunci când nu sunteți în joc, apăsând butonul Xbox de pe controler. The Tasta Windows + G comanda rapidă de la tastatură va aduce, de asemenea, bara.

Când bara controlerului este deschisă, veți avea acces la jocurile jucate recent, iar jocurile instalate se vor lansa prin apăsarea unui buton.

Dacă sunteți într-un joc, butonul Xbox încă vă duce direct la bara de jocuri Xbox și la widget-urile de jocuri ca înainte.

Secțiunea de jocuri recente include până la trei titluri de jocuri pe care le-ați jucat pe computer.

Bara controlerului este acum disponibilă ca previzualizare, ceea ce înseamnă că va trebui să rulați cea mai recentă previzualizare a Windows 11 și va trebui să vă conectați la previzualizarea Windows Gaming cu aplicația Xbox Insider Hub pentru a obține versiunea actualizată a aplicația Xbox Game Bar.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...