Windows 11 primește o versiune reproiectată a aplicației Sound Recorder

Windows 11 Sound Recorder uygulamasinin yeniden tasarlanmis surumunu aliyor.webp
⏱️ 2 min read
  • Microsoft introduce noua aplicație Sound Recorder.
  • Aplicația era cunoscută anterior ca Voice Recorder.
  • Sound Recorder aduce o nouă interfață pentru a capta vocea.
  • Este disponibil pentru Insiders în Canalul Dev al Windows 11.

Windows 11 primește o versiune actualizată a aplicației Sound Recorder. Cunoscută anterior ca Voice Recorder, noua aplicație Sound Recorder aduce o nouă interfață care se potrivește cu limbajul de design modern disponibil în sistem. De exemplu, noua interfață are colțuri rotunjite, material semi-transparent mica, pictograme noi și elemente vizuale și comenzi noi.

Când lansați aplicația pe Windows 11, aplicația va prezenta interfața pentru a începe înregistrarea audio. Veți observa o nouă vizualizare pentru sunet la înregistrarea sau redarea sunetului. De asemenea, există o opțiune pentru a selecta rapid microfonul pentru înregistrare.

Interfața de utilizare a Sound Recorder

Deschizând meniul „Mai multe opțiuni” (cu trei puncte) din colțul din dreapta jos, puteți accesa pagina de setări care vă permite să modificați înregistrarea în format .m4a, .mp3, .wma, .flac sau .wav. De asemenea, este posibil să selectați calitatea audio și puteți schimba culoarea temei aplicației.

Setări Sound Recorder

Aplicația Sound Recorder este simplă. Trebuie doar să faceți clic pe butonul „Înregistrare” și pe butonul „Oprire” pentru a opri înregistrarea. Puteți adăuga marcaje, partaja sau șterge fișierul. Puteți chiar importa fișiere pentru a le asculta cu aplicația.

Conform Microsoft, aplicația este disponibilă pentru testerii cu dispozitive înscrise în Canalul Dev al programului Windows Insider ca previzualizare prin Magazinul Microsoft. Dacă doriți să încercați, deschideți aplicația Voice Recorder din meniul Start pentru a declanșa descărcarea noii aplicații. În cazul în care aplicația nu se actualizează la cea mai recentă versiune, puteți încerca să o actualizați din Microsoft Store.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...