Windows 11 SE: descărcați imaginea de fundal implicită în 4K, ultrawide, 1080p

⏱️ 2 min read

Microsoft a anunțat Windows 11 SE, o nouă variantă a Windows 11 optimizată și optimizată pentru studenți, și vine cu un nou tapet implicit.

Noul fundal al imaginii este același cu cel disponibil în versiunea originală a Windows 11, dar fiecare strat a fost redat cu culori diferite pentru un aspect mai prietenos.

Windows 11 SE nu va fi un sistem de operare pe care îl veți putea cumpăra și instala pe orice computer. În schimb, aceasta este o versiune mai restrânsă de Windows, care va veni preinstalată doar pe noul Surface Laptop SE și pe alte dispozitive de la diverși parteneri special concepute pentru piața educațională.

Spre deosebire de versiunea completă a Windows 11, versiunea SE nu va include widget-uri. Snap Assist va permite doar fixarea ferestrelor una lângă alta, iar aplicațiile se vor deschide întotdeauna la maxim. Nici Magazinul Microsoft nu va face parte din experiență și, în timp ce administratorii vor putea instala Chrome, Zoom și alte aplicații, acesta nu este un sistem de operare pe care îl veți putea instala liber.

Potrivit Microsoft, ai putea spune că „SE” înseamnă School Edition, dar nu înseamnă nimic.

Deoarece nu veți putea obține această versiune pe computerul dvs., puteți cel puțin să descărcați tapetul implicit Windows 11 SE din Site-ul WallpaperHub pentru a-l seta ca fundal pe computer. Site-ul web conține, de asemenea, o mulțime de alte imagini de fundal grozave pe care le puteți descărca pe Windows 11.

Imaginea este disponibilă la rezoluția sa originală de 2048 x 1153, dar o puteți descărca și în 1080p, 4K, ultrawide, mobil și pentru rezoluțiile exacte ale dispozitivelor Surface.

Actualizare 17 noiembrie 2021: Acum puteți descărca Imagine de fundal Windows SE din Microsoft Store ca temă pentru computerul dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x