Windows 11 va lansa fără suport pentru aplicații Android

Windows 11 va lansa fara suport pentru aplicatii Android
⏱️ 2 min read

  • Windows 11 nu va rula aplicații Android inițial.
  • Microsoft intenționează să lanseze o previzualizare a experienței în lunile următoare.
  • Este probabil ca aplicațiile Android pe Windows 11 să nu ajungă până în 2022.

Pe 5 octombrie 2021, Microsoft urmează să înceapă lansarea lentă a Windows 11, dar îi va lipsi o caracteristică importantă, suportul pentru aplicațiile Android. Potrivit companiei, munca va continua cu Amazon și Intel pentru a aduce suport pentru aplicațiile Android pe Windows 11, dar se va întâmpla în „lunile următoare”.

Când Microsoft a anunțat pentru prima dată Windows 11, a dezvăluit că lucrează cu Amazon și Intel pentru a integra capacitatea de a rula aplicații Android (de exemplu, TikTok, Snapchat, Instagram etc.), indiferent dacă aveți un sistem cu Intel, AMD sau Qualcomm. procesor.

Cu toate acestea, implementarea a fost amânată, deoarece compania spune că lucrează la o previzualizare pentru testeri care va sosi în lunile următoare înainte de a o pune la dispoziție tuturor.

Microsoft nu a oferit detalii despre întârziere. Cu toate acestea, ar putea fi din cauza complexității integrării, deoarece compania trebuie să construiască un subsistem Windows pentru Android (WSA) pentru a oferi un mediu virtual pentru a rula aplicații Android fără a fi nevoie de suport pentru serviciile Google Play, să integreze Amazon Appstore în Windows 11 și utilizați tehnologia Intel Bridge pentru a rula aplicațiile.

Dacă suportul nu va fi disponibil inițial, înseamnă probabil că nu va ajunge până cândva în 2022.

În timp ce această știre poate dezamăgi mulți utilizatori, Windows 11 va include în continuare o mulțime de funcții și modificări noi semnificative, inclusiv un nou meniu Start și design bară de activități, noi funcții multitasking, cum ar fi aspecte Snap, grupuri Snap și Desktop-uri, Explorer reproiectat, integrare cu Microsoft Teams, noua aplicație Setări și multe altele.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x