Windows 11 vine la Surface Duo (neoficial)

⏱️ 1 min read

  • Acum puteți instala Windows 11 pe Surface Duo.
  • Procesul este pur experimental și nimic nu funcționează bine.
  • Instrucțiunile sunt în previzualizarea timpurie și este posibil să anulați garanția Duo.

Acum este posibil să instalați Windows 11 pe dispozitivul dvs. Surface Duo, dar nu în mod oficial. După multe luni de experimentare, studenții ingineri, Gustave Monce și Simone Franco au pus împreună a ghid despre modul în care oricine poate instala Windows 11 alături de Android pe Surface Duo original.

Conform instrucțiunilor, veți instala versiunea ARM a Windows 11 într-un sistem dual-boot cu Android. Noua instalare va fi partajată cu configurația actuală Android, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de versiunea de 128 GB a telefonului.

Ca parte a procesului, va trebui să deblocați încărcătorul de pornire, să repartiționați memoria internă, să configurați firmware-ul personalizat EUFI, să efectuați o instalare curată a Windows 11 și să activați managerul de încărcare a sistemului să acceseze configurarea.

Deși instalarea Windows 11 pe dispozitivul cu ecran dublu este imposibilă, sistemul nu este utilizabil, deoarece majoritatea funcțiilor (cum ar fi camerele, rețelele și comenzile tactile) nu funcționează. Cu toate acestea, este interesant de văzut că cineva a reușit să încarce Windows pe un dispozitiv Android.

Deoarece sistemul nu este utilizabil și pașii sunt în previzualizare timpurie, acest proiect este evident doar pentru testare. Nu este recomandat să modificați instalarea decât dacă nu vă deranjează eventual blocarea dispozitivului și anularea garanției.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x