Wondershare Video Editor: un editor video puternic și ușor de utilizat pentru Windows și Mac (Giveaway)

Wondershare Video Editor: un editor video puternic și ușor de utilizat pentru Windows și Mac

⌛ Reading Time: 4 minutes

 

Ați dorit vreodată să editați un videoclip doar pentru a descoperi că nu aveți instrumentul potrivit pentru ao face? Deși există o mulțime de editori video acolo, unii dintre cei de bază sunt lipsiți de caracteristici și nu sunt la înălțime. Cele complicate utilizate de profesioniști costă foarte mult și ar putea fi exagerate pentru nevoile dvs. Aici intervine Wondershare Video Editor. Este un editor video incredibil de ușor de utilizat, cu o mulțime de caracteristici disponibile doar în software-ul scump. Și lucrul bun este că avem un cadou pentru asta.

Editor video Wondershare este disponibil pentru Windows și Mac OS X și versiunea pe care o examinăm astăzi este pentru Mac OS X. Lucrul bun care îmi place la editorul video Wondershare este că vine cu o mulțime de caracteristici, cum ar fi tăierea, decuparea, suprapunerea textului, efectele de tranziție , voiceover etc., fără a face software-ul dificil de utilizat sau de navigat. De fapt, interfața cu utilizatorul este atât de simplă încât oricine, chiar dacă nu aveți cunoștințe anterioare de editare video, o poate folosi.

Pentru a incepe, Descarca o copie a editorului video Wondershare de pe pagina sa web (puteți încerca versiunea “Free Trial”) și instalați-l în Mac / Windows. Pe ecranul de start, vă va întreba dacă doriți să deschideți un proiect recent sau să creați un film nou. Observați că puteți alege, de asemenea, între dimensiunea filmului cu ecran lat (16: 9) sau standard (4: 3) pentru un film nou.

După ce vă aflați în tabloul de bord principal, puteți face clic pe butonul “Import media” pentru a adăuga materiale media la proiect. Mediile pot include fotografii, filme sau chiar fișiere audio.

wondershare-dashboard

De asemenea, puteți face o captură live a dvs. utilizând camera și microfonul computerului dvs. sau puteți face o redare a ecranului.

Apoi, puteți trage media pe cronologie.

wondershare-timeline-view

Dacă adăugați fotografii pentru a crea un film nou, puteți crea pictograma din partea stângă jos a ecranului pentru a schimba vizualizarea cronologiei în vizualizarea storyboard.

wondershare-storyboard-view

După ce v-ați configurat cronologia, puteți continua să adăugați efecte la filmul dvs., care includ text, animație, tranziție, efecte intro / credit, etc. imaginație pentru a vă face filmul grozav.

wondershare-add-text-effect

Dacă editați un film complet, puteți, de asemenea, să împărțiți filmul în părți mai mici sau pur și simplu să-l decupați în porțiunea dorită. Există, de asemenea, un instrument Power care vă permite să adăugați efecte de înclinare, mozaic și efecte față în film.

wondershare-power-tool

Exportul videoclipului dvs.

Când ați terminat cu filmul, îl puteți exporta ca fișier pe desktop sau îl puteți converti într-un format compatibil cu diferite dispozitive, cum ar fi iPhone, Apple TV etc. Există, de asemenea, opțiuni pentru a încărca direct pe YouTube, Facebook etc., și chiar îl ardeți direct pe un DVD.

wondershare-export-format

Puteți modifica opțiunile de export, inclusiv rezoluția, codecul, rata de cadre, rata de biți etc.

wondershare-export-config

Concluzie

Fiind un utilizator Linux care are acces la o selecție bună de editoare video gratuite, încă nu am găsit unul care să funcționeze bine pentru nevoile mele. Cele mai multe dintre ele sunt fie de bază și lipsesc unele caracteristici, fie sunt prea complicate de utilizat. Editorul video Wondershare, deși este disponibil doar pentru Windows și Mac, a făcut o treabă bună prin crearea unui software complicat, bogat în funcții, ușor de utilizat și ușor de utilizat.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.