Xbox Game Pass pentru PC nu funcționează? Iată toate remedierile

Xbox Game Pass für PC funktioniert nicht?  Hier sind alle Korrekturen
⏱️ 5 min read

Xbox Game Pass pentru PC crește rapid în popularitate, corespunzând ambiției sale de a deveni Netflix al jocurilor. Platforma de jocuri Microsoft vă percepe o taxă lunară de abonament de 10 USD, pentru care obțineți acces la o bibliotecă mare și în continuă expansiune, de jocuri foarte impresionante, variind de la indii obscuri la clasici moderni și chiar și la unele dintre cele mai recente versiuni.

Problema este că aplicația Xbox în sine este un pic dezordonată, uneori nu rulează jocuri, alteori nu rulează singură și uneori trebuie să vă conectați dublu la ea. Există multe moduri în care aplicația Xbox pentru PC nu poate funcționa, așa că am decis să completăm cele mai bune soluții aici.

Asigurați-vă că sunteți conectat … DE DOUĂ

Este o practică standard să vă conectați la o platformă de jocuri, dar există două straturi pentru a vă conecta la aplicația Xbox și, fără acestea, aplicația va funcționa, dar jocurile dvs. nu.

Mai întâi, trebuie să vă conectați la aplicația Xbox în sine. Dacă nu sunteți deja conectat, faceți clic pe pictograma persoană din colțul din dreapta sus al aplicației, faceți clic pe „Conectați-vă”, apoi introduceți detaliile dvs. dacă nu vă conectați automat (sau „Comutați de cont” dacă sunteți într-un cont greșit).

După ce v-ați conectat la aplicație și imaginea avatarului dvs. apare în colțul din dreapta sus, trebuie să vă asigurați că v-ați conectat la contul dvs. Microsoft. Faceți clic pe pictograma din dreapta sus -> Setări -> Schimbați contul Microsoft Store și asigurați-vă că sunteți conectat la contul pe care îl utilizați pentru a plăti pentru Xbox Game Pass.

Aplicația Xbox Game Pass PC nu funcționează Schimbați contul Microsoft Store

Acum că v-ați conectat la aplicație și la contul dvs. Microsoft, vă puteți juca jocurile.

Reînregistrați Xbox Game Pass pentru computer

Dacă aplicația în sine nu funcționează corect, cum ar fi afișarea casetelor goale în care ar trebui să existe imagini, afișarea unui buton Instalare în loc de redare pentru jocurile pe care le-ați instalat deja sau alte ciudățenii, atunci puteți încerca să reînregistrați aplicația .

Pentru a face acest lucru, apăsați tasta Victorie tasta, caută powershell în bara de căutare Start, faceți clic dreapta pe „Windows Powershell”, apoi „Rulați ca administrator”.

În Powershell, introduceți următoarele comenzi:

Aplicația Xbox Game Pass PC nu funcționează Re Înregistrați aplicația Xbox

Resetați aplicația Microsoft Store

Deoarece aplicația Xbox este indisolubil legată de contul dvs. Microsoft și de aplicația Microsoft Store, problemele cu una pot duce la probleme cu cealaltă. O soluție rapidă pentru a reseta aplicația Microsoft Store ar putea rezolva, de asemenea, problemele aplicației Xbox.

Aplicația Xbox Game Pass Pc nu funcționează Wsreset

presa Victorie + R, apoi introduceți comanda wsreset.exe. Aceasta ar trebui să resetați aplicația Microsoft Store și, eventual, să remediați problemele aplicației Xbox.

Sincronizați setările de timp și regiune

În bine sau în rău (bine, mai ales mai rău), aplicația Xbox Game Pass este profund legată de sistemul de operare Windows. Am văzut problemele care pot cauza sincronizarea contului Microsoft, dar un alt factor major al aplicației Xbox care nu funcționează sunt setările de timp din Windows 10.

Setările dvs. de timp se pot desincroniza atunci când timpul se schimbă iarna și vara, în timpul unei actualizări sau când computerul dvs. se deconectează de la Internet.

Pentru a corecta setările de timp, faceți clic dreapta pe ceasul din colțul din dreapta jos al desktopului Windows, apoi „Ajustați data / ora”.

Aplicația Xbox Game Pass PC nu funcționează Timpul schimbării

Asigurați-vă că glisoarele „Setați ora automat” și „Setați automat fusul orar” sunt setate la „Activat”, apoi dați clic pe „Sincronizați acum”.

Dacă dintr-un anumit motiv fusul dvs. orar din Windows 10 nu este cel în care vă aflați, dezactivați „Setați fusul orar automat” și setați fusul orar pe cel actual.

Aplicația Xbox Game Pass ar trebui să fie acum bună. Următorul pas în asigurarea unei performanțe bune a jocului este să vă comparați GPU-ul în Windows 10 și să aruncați o privire la ghidul cumpărătorului nostru de plăci grafice.

Legate de:

  • Cum să vă resetați consola Xbox (inclusiv Xbox One X / S și Xbox Series X / S)
  • Cum să transmiteți în flux jocurile Xbox Series X pe iOS sau Android
  • Xbox Series S & X: un ghid pentru compatibilitatea înapoi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...