Yeedi Vac Station Robot Vacuum and Mop Review

Yeedi Vac Station Review Featured
⏱️ 12 min read

Pro

  • Curățare puternică
  • Cartografierea inteligentă face curățarea personalizată ușoară
  • Funcția de autogolire este grozavă
  • Funcția Nu deranjați împiedică aspiratorul să vă trezească

Contra

  • Procesul de autogolire este pe partea tare

Evaluarea noastră

9 / 10

Avem aspiratoare robot de ani de zile, dar să recunoaștem: la început, nu au fost atât de utile. Ajungem în sfârșit într-un loc în care nu numai că aspiratoarele robot sunt utile, dar îți fac viața mai ușoară. Aspiratorul și mopul robotului Yeedi Vac Station este un exemplu perfect. Împreunează Yeedi Vac Max cu o stație de bază. Nu numai că are caracteristicile obișnuite de aspirator robot, dar se șterge și chiar se golește singur, astfel încât poate curăța un spațiu semnificativ fără a fi nevoie să-l goliți – și acesta este doar începutul.

5 Pași: Burger Întreg + Cartofi P...
5 Pași: Burger Întreg + Cartofi Prăjiți Reîncălzirea Cuptorului Perfect

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Yeedi. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Înăuntrul cutiei

The Aspirator robot și mop Yeedi Vac Station vine într-o cutie mai mare decât v-ați aștepta de obicei pentru un aspirator robot. Acest lucru se datorează în mare parte stației combinate de încărcare/autogolire, deși există și un număr destul de mare de accesorii.

Yeedi Vac Station Review Mop Pad Extra Pungi

Pe lângă stația de aspirare și de încărcare/golire, aveți o rampă opțională pentru a ajuta aspiratorul să urce pe încărcător. Dacă păstrați aspiratorul într-o cameră cu podea cu mochetă, acesta este un accesoriu esențial.

Primești, de asemenea, un ghid de pornire rapidă, un manual, un accesoriu pentru mop și saci de schimb pentru stația de autogolire.

Caracteristici

Una dintre cele mai bune caracteristici ale robotului aspirator și mop Yeedi Vac Station este că se golește automat. Aspiratorul va continua curățarea până când se termină, golindu-se pe parcurs.

De asemenea, are o navigare mult mai bună decât aspiratoarele robot mai vechi, deoarece are o cameră 3D care cartografiază spațiile pe care le curățește. Acest lucru îl ajută să dezvolte o hartă, pe care o puteți edita pentru a personaliza unde și cum vă curăță aspiratorul casa.

Yeedi Vac Station Review Vac On Station

Deși există o mulțime de aspiratoare robot care pot, de asemenea, șterge, acesta este un mod separat în multe dintre ele. În schimb, acest aspirator are încorporat un senzor pentru covor, care îi permite să determine în mod inteligent unde să șterge și unde să-l evite.

Nici măcar nu trebuie să apăsați un buton pentru a începe să aspirați. Datorită integrării Alexa, puteți utiliza comenzi vocale pentru a începe curățarea instantaneu.

Configurare inițială

Nu există prea multe configurații de care să aveți grijă înainte de a putea începe să utilizați aspiratorul. Stația de bază are o podea pe care trebuie să o atașați cu trei șuruburi și o șurubelniță, ambele fiind incluse. Acesta este momentul în care veți instala și rampa dacă instalați stația de bază pe covor.

În ceea ce privește aspiratorul în sine, tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați câteva bucăți de spumă de protecție și să instalați peria laterală. Acest lucru este la fel de simplu este să-l apăsați în locul potrivit de pe partea de jos a aspiratorului. Instrucțiunile sunt în manualul inclus.

Configurarea de revizuire a stației Yeedi Vac

În acest moment, sunteți gata să ridicați capacul și să glisați comutatorul de alimentare spre dreapta pentru a-l porni. Scanați codul QR de sub capac cu telefonul sau tableta pentru a găsi și instala aplicația Yeedi.

Odată ce lansați aplicația și vă înregistrați sau vă conectați la contul dvs., aplicația vă ajută să navigați în restul procesului. Pur și simplu urmați instrucțiunile, iar aplicația se va ocupa de restul. În cazul meu, configurarea a durat aproximativ 10 minute, iar aceasta a inclus actualizarea firmware-ului aspiratorului.

Aplicația Yeedi

Odată ce ați terminat cu configurarea, este timpul să trimiteți aspiratorul la funcționarea sa inițială. Aici va trece prin procesul de cartografiere a spațiului său de curățare, cameră cu cameră.

Tutorial mod Hartă de revizuire a stației Yeedi Vac

Deoarece aspiratorul nu vă cunoaște încă spațiul, rularea inițială este lentă. Cursele succesive vor fi mult mai rapide, deoarece aspiratorul știe unde să meargă și, de asemenea, locuri de evitat. Folosind aplicația, puteți edita această hartă.

Revizuirea stației Yeedi Vac Curățare finalizată

În aplicația Yeedi, poți să-i spui aspiratorului ce camere să curețe și pe care să le evite. Puteți chiar să desenați în anumite zone pentru a le evita. Acest lucru este grozav dacă aveți obstacole pe care aspiratorul poate fi agățat, dar preferați să nu le mutați.

Yeedi Vac Station Review Nu deranjați

De asemenea, puteți programa curățarea automată în aplicație. Pe lângă program, puteți seta și ore Nu deranjați în care aspiratorul nu va funcționa. Acesta este util dintr-un motiv pe care îl vom analiza mai târziu.

În cele din urmă, aplicația este locul unde puteți selecta între trei moduri de alimentare diferite. În mod implicit, aspiratorul funcționează la setarea de putere standard, dar există setări de putere Max și Max+ pentru a face față mizeriei mai mari.

Performanţă

La setarea de bază a puterii, am constatat că puterea standard era mai mult decât adecvată pentru covorul cu grădini medii din casa mea. Asta nu înseamnă că stația Yeedi Vac nu va funcționa pe alte suprafețe.

Indiferent ce tip de pardoseală aveți în casa dvs., stația Yeedi Vac se poate descurca. Indiferent dacă aveți podele goale, covor cu grămadă mică, cu grămadă medie sau cu grămadă mare, aspiratorul Yeedi are o putere mai mult decât suficientă pentru a-l curăța.

Yeedi Vac Station Review Perie laterală

Praful este principalul motiv pentru care aspirăm, dar toți avem vărsări din când în când. Fie că este vorba de pământ de la o plantă în ghiveci sau de hrană uscată pentru animale vărsată, am descoperit că Yeedi poate curăța tot ce m-am gândit să o încerc.

Nu am multe suprafețe care se pot șterge în casa mea, dar am găsit că Yeedi-ul aspiră și șterge perfect podeaua bucătăriei. Detectarea inteligentă a covoarelor a fost utilă aici, deoarece camera mea de zi cu mochetă este lângă bucătărie.

Stația Yeedi Vac Revizuirea rezervorului de apă

De cele mai multe ori, stația Yeedi Vac este destul de silențioasă în ceea ce privește aspiratoarele. Singura excepție este atunci când se autogolește. Acest proces devine la fel de tare ca un aspirator standard. Acesta este motivul pentru care funcția Nu deranjați este atât de utilă.

Durata de viață a bateriei și timpul de curățare

Aspiratorul Yeedi inclus în Vac Station are o baterie încorporată de 5200mAh. Acesta se încarcă la maxim în timp ce aspiratorul este pe stația de bază.

Când vine timpul să curățați, aspiratorul poate dura mai mult de trei ore cu o singură încărcare dacă aspiratorul este la cea mai mică putere. Dacă îl rulați cu putere Max+, vă puteți aștepta undeva la aproximativ 90 de minute.

Desigur, acest lucru nu înseamnă că aspiratorul nu mai poate curăța atunci când bateria se descarcă. Aspiratorul Yeedi este suficient de inteligent pentru a reveni la stația de bază, a se încărca, apoi a relua curățarea.

întreținere

Chiar dacă stația Yeedi Vac se autogolește, mai sunt câteva lucruri de care trebuie să aveți grijă. Cel mai important, va trebui să goliți stația de bază din când în când.

Cât de des trebuie să goliți stația de bază va varia în funcție de cât de mare este casa dvs. și de cât de des rulați aspiratorul. În general, vă puteți aștepta să mergeți cu aproximativ 30 de zile înainte de a trebui să goliți stația de bază.

Geanta pentru stația de bază Yeedi Vac Review

De asemenea, va trebui să fii cu ochii pe apă pentru funcționalitatea mopului. Capacitatea este bună, așa că va trebui doar să reîncărcați din când în când. Nu uitați să fiți cu ochii pe el.

Apoi este curățenia. Ca și în cazul oricărui aspirator, există unele părți pe care va trebui să le curățați din când în când. De asemenea, va trebui să vă amintiți să vă aprovizionați cu genți pentru stația de bază.

Există și câteva filtre pe care trebuie să le curățați, descrise în manual. Având în vedere timpul pe care îl economisiți, acesta nu este un compromis rău.

Ar trebui să cumpărați stația Yeedi Vac?

Abilitățile acestui aspirator nu înseamnă că nu trebuie să mai acordați niciodată atenție aspiratorului. În continuare va trebui să-l umpleți cu apă, să schimbați filtrul și să goliți bazinul de praf din stația de bază. Acestea fiind spuse, acesta este un robot aspirator care vă poate face viața mult mai ușoară.

Chiar dacă deții deja un robot aspirator mai vechi, merită să investești în Stația Vac. Aspiratorul dvs. robot mai vechi va fi un însoțitor excelent, gestionând lucrări mai mici, în timp ce stația Yeedi Vac se ocupă de cea mai mare parte a muncii.

Decupați cuponul Amazon de 150 USD și obțineți Aspirator robot și mop Yeedi Vac Station pentru doar 349,99 USD.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x