YouTube va adăuga funcția de glisare în aplicația mobilă pentru a face Binging mai ușor

YouTube va adăuga funcția de glisare în aplicația mobilă pentru a face Binging mai ușor
⏱️ 2 min read

Transmiterea în flux face mai ușor să atragă emisiuni TV. Puteți să stați pe scaun și să urmăriți câteva ore la rând. YouTube dorește să facă același lucru și pentru videoclipurile de pe YouTube. Acestea fac mai ușor binge prin adăugarea unei funcții de glisare în aplicația mobilă YouTube.

Funcția de glisare YouTube

YouTube dorește să vă fie cât mai ușor posibil să aveți o sesiune de binging în aplicația lor mobilă. Poate părea destul de ușor acum să rămână blocat ore în șir urmărind YouTube, dar intenționează să îl ușureze.

Adăugarea unei funcții de glisare în aplicația mobilă YouTube este în curs de dezvoltare de doi ani. Deja poți face alte gesturi, cum ar fi atingerea dublă pentru a sări înainte în videoclip. Acum vei putea continua să joci în același mod.

Glisând spre dreapta vă va duce la următorul videoclip recomandat. Funcționează indiferent dacă vizionați videoclipuri pe orizontală sau verticală, iar acesta din urmă arată ce videoclip urmează înainte de a glisa. Glisând spre stânga vă va duce la locul unde ați rămas în videoclipul anterior.

În continuare, veți putea derula în jos până la secțiunea „Sus” pentru a atinge următorul videoclip sau puteți pur și simplu să glisați, dar se crede că glisarea va fi mai ușoară și mai rapidă, precum și va lua mai puțină energie.

Această caracteristică a fost numită „Swipey Watch” în timp ce era în curs de dezvoltare. Creatorii YouTube au fost consultați în timpul dezvoltării și au fost aduși și beta-testerilor.

Deși glisarea este adesea adăugată la aplicațiile mobile ca o caracteristică, nu este întotdeauna apreciată de utilizatori. Instagram a lansat recent un test accidental care s-a mutat dintr-un flux de derulare într-o opțiune de glisare. Au ajuns să tragă caracteristica după reclamațiile utilizatorilor.

În plus

Aceasta va fi o mișcare importantă pentru YouTube, deoarece utilizatorii săi de telefonie mobilă reprezintă șaptezeci la sută din trafic. Dacă este neplăcut, așa cum a fost în Instagram, ar putea crea probleme. Se așteaptă ca spectatorii iOS să vadă această funcție săptămâna aceasta, în timp ce nu a fost distribuită o dată pentru lansarea unui Android.

Ești un binger YouTube? Credeți că funcția de glisare vă va ușura accesul la următorul videoclip? Spuneți-ne părerile dvs. despre funcția de glisare adăugată la aplicația mobilă YouTube din comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x