Zoom acum include criptare end-to-end

Zoom acum include criptare end-to-end

⌛ Reading Time: 3 minutes

Dacă ați fost ezitant sau vă faceți griji cu privire la utilizarea Zoom-ului pentru întâlnirile dvs., deoarece nu vă simțiți sigur cât este de privat și de sigur, este o zi bună de știri pentru dvs. Zoom Video Communications, Inc. a anunțat că include acum criptarea end-to-end (E2EE) în software-ul său de întâlnire dintr-o dată popular.

Popularitatea bruscă a lui Zoom

Cu doar un an în urmă, nu mulți dintre noi auziseră despre Zoom. Acum, în doar câteva luni, știm cu toții ce este, dacă l-am folosit sau nu vreodată.

Forța de muncă care lucrează acum de acasă a folosit Zoom pentru a păstra contactul cu colegii de muncă. Elevii au folosit Zoom pentru învățarea la distanță. Chiar și animatorii au folosit Zoom pentru a produce emisiuni TV, concerte etc.

Dacă nu l-ați folosit, este posibil să ezitați, deoarece vă faceți griji cu privire la securitatea și confidențialitatea din spatele acestuia. Zoom a pus la punct un pachet de criptare end-to-end într-un timp relativ scurt, satisfăcând nevoile platformei sale care a devenit brusc foarte populară.

Anunț de criptare zoom

Zoom anunțat criptarea end-to-end este acum disponibilă la nivel global, atât în ​​versiuni gratuite, cât și în versiuni cu plată. Poate fi folosit în întâlniri cu până la 200 de persoane.

E2EE este disponibil ca o previzualizare tehnică, deoarece compania dorește ca utilizatorii să ofere feedback pentru următoarele 30 de zile. Este disponibil în versiunea client desktop Zoom pentru Mac și PC, în aplicația Zoom Android și în Camerele Zoom. Aplicația Zoom iOS este în așteptarea aprobării în Apple App Store.

Toate întâlnirile dvs. Zoom sub 200 de persoane pot avea acum aceeași criptare AES GCM pe 256 de biți pe care o au întâlnirile în mod implicit. Dar acum va fi mai sigur și doar fiecare participant va avea acces la cheile de criptare a întâlnirii. Serverele întâlnirii nu vor avea nici măcar cheile.

Știri Zoom Criptare Mac

Serverul de întâlnire Cloud Zoom generează de obicei chei de criptare pentru fiecare întâlnire și le distribuie participanților atunci când se alătură unei întâlniri. Sub noul E2EE, gazda întâlnirii generează cheile și folosește criptografia pentru a le distribui participanților. Serverele nu văd niciodată cheile de criptare. Datele criptate care sunt trimise prin servere nu pot fi citite de servere.

Administratorii de conturi Zoom pot activa E2EE în tabloul de bord al aplicației la nivel de cont, grup și utilizator. La nivel de cont și grup, acesta poate fi, de asemenea, blocat. Odată activat, gazda poate activa / dezactiva E2EE pentru întâlniri. Disponibilitatea în clientul desktop, în aplicațiile mobile și în Camerele Zoom este prima fază a lansării E2EE.

„Suntem foarte mândri să aducem noua criptare end-to-end a Zoom pentru utilizatorii Zoom de la nivel global astăzi”, a spus Zoom CISO Jason / Lee. „Aceasta a fost o caracteristică foarte solicitată de la clienții noștri și suntem încântați să facem acest lucru o realitate. Mulțumiri echipei noastre de criptare care s-a alăturat de la Keybase în mai și a dezvoltat această caracteristică de securitate impresionantă în doar șase luni.

Citiți mai departe pentru a găsi alte modalități prin care puteți face apelul Zoom mai sigur.