Zoom face schimbări semnificative pe an în pandemie

Zoom face schimbări semnificative pe an în pandemie

Necesitatea distanței sociale în timpul pandemiei a făcut din Zoom un serviciu obligatoriu pentru mulți. A fost folosit în ultimul an pentru a ține pasul cu prietenii și familia, pentru a face check-in la serviciu și pentru a participa la cursuri la distanță. A fi folosit diferit decât în ​​trecut a necesitat schimbări. În această săptămână Zoom a făcut modificări semnificative în cadrul serviciului.

Zoomul face modificări pe toate platformele

Modificările Zoom efectuate luni erau pe toate platformele, altele decât sistemul de operare Chrome. Câteva probleme vor fi rezolvate mai târziu în săptămână pentru Chrome. Utilizatorii Windows, macOS, Linux și Android au văzut modificările imediat, în timp ce utilizatorii iOS vor trebui să aștepte ca Apple să le aprobe.

Caracteristici generale

După ce a fost chemat să nu aibă criptare end-to-end când a spus că da, recentele modificări ale Zoom-ului includ îmbunătățiri de securitate și confidențialitate.

Când primiți o alertă de certificat de server de încredere, veți primi acum informații suplimentare care detaliază motivul pentru care nu este de încredere. Veți putea vizualiza și certificatele. De asemenea, vor exista „notificări îmbunătățite privind confidențialitatea datelor” care vă vor arăta cine va putea vedea, salva și partaja informațiile dvs. înainte de a le afișa.

Caracteristici de întâlnire / webinar

Una dintre cele mai semnificative modificări este Vanishing Pen, un nou instrument de adnotare pentru versiunile desktop ale serviciului. Acest lucru va permite utilizatorului să adnoteze, dar marcajul va dispărea doar câteva secunde mai târziu. Acest lucru va duce la un afișaj mult mai curat.

Totuși, utilizatorii de telefonie mobilă nu sunt lăsați în afara. Adnotarea la tablă albă va adăuga forme automate, cum ar fi linii drepte, ovale și dreptunghiuri. Toți utilizatorii vor beneficia de o utilizare îmbunătățită a emoji-urilor. Emoji-urile folosite pentru chat vor fi disponibile acum pentru întâlniri.

Funcții de chat

Zoom face schimbarea biroului

Dacă ați fost tăiat, nu veți mai putea fi căutat. Numai dacă există un istoric de chat existent care vă implică, veți putea fi căutat după ce ați fost dezactivat. „Informațiile despre profil și opțiunile de interacțiune disponibile vor fi reduse în conformitate cu starea lor”, explică lista modificărilor la Zoom.

În plus, dacă un manager este adăugat la profilul dvs., acesta va fi disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil. Numai utilizatorii care se află în același cont vor putea vedea managerul.

Caracteristici telefon

Pe toate platformele, utilizatorii pot restaura „istoricul șters, mesajele vocale sau înregistrările în termen de 30 de zile” dacă administratorul le permite. Aceste date vor fi eliminate definitiv după 30 de zile.

Zoom face apeluri de modificări

De asemenea, dacă utilizați un periferic USB acceptat, puteți utiliza „butonul de închidere” pentru a termina apelul sau a refuza un apel pe versiunile desktop ale Zoom-ului. Utilizatorii Android vor putea atinge un număr de telefon pe o pagină web sau într-un e-mail pentru a se conecta.

Ce schimbări vor face Zoom-ul în continuare?

Acestea sunt modificări care reflectă modul în care este utilizat Zoom acum. Ce se întâmplă cu pandemia și planurile de a ține oamenii distanțați social vor determina schimbările ulterioare, dar mulți oameni au precizat că preferă să lucreze acasă și nu vor să se întoarcă la birou, dacă li se oferă o alegere.

Probabil că educația nu este gata să se adapteze la învățarea la distanță la fel de mult, dar se poate argumenta pentru un tip de hibrid de școală la domiciliu și tradițională.

Citiți mai departe pentru a afla despre Zoom, despre care se spune că dezvoltă servicii de e-mail și calendar.