Zoom Raportat Dezvoltarea serviciilor de e-mail și calendar

Zoom supostamente desenvolvendo serviços de email e calendário
⏱️ 4 min read

Fără îndoială, Zoom a atins popularitate extremă anul acesta în fața pandemiei globale de sănătate. Muncitorii și studenții au fost nevoiți să apeleze la Zoom pentru a comunica online cu șefii, profesorii și unii cu alții și au căzut pe diferite platforme de videoconferință, Zoom fiind regele incontestabil al tuturor. Zoom poate să-și dea seama că rularea sa se apropie de sfârșit odată ce pandemia a fost într-un final stinsă, deoarece se pare că are în vedere extinderea pentru a oferi servicii de e-mail, calendar și servicii de mesagerie.

Zoom Boom ar putea duce la extindere

Toată lumea știe ce s-a întâmplat anul acesta cu videoconferința – odată cu venirea crizei globale de sănătate, oamenii trebuiau să găsească o modalitate de a vorbi cu ceilalți de la distanță. Muncitorii au rămas acasă și au discutat cu colegii și șefii lor de pe Zoom, iar profesorii au amenajat săli de clasă la distanță pentru elevii lor de pe Zoom.

A provocat o creștere destul de mare pentru Zoom. A devenit un cuvânt de uz casnic. De fapt, este aproape un verb. La fel ca oamenii „Google” pentru informații, oamenii sugerează „Zoom” reciproc. Cu toate acestea, îngrijorarea este ce se va întâmpla cu Zoom odată ce elevii se vor întoarce la clasă și angajații se vor întoarce la birou.

Surse au declarat informației că CEO-ul Zoom, Eric Yuan, are în vedere „Extinderea serviciului de videoconferință al companiei într-o platformă completă care ar include e-mail, mesagerie și alte instrumente de productivitate”.

Este nevoie ca persoanele care utilizează Zoom să se conecteze la e-mail, mesagerie, stocare în cloud, gestionarea echipei etc. Prin urmare, serviciul se integrează în prezent cu diverse servicii de renume, precum Microsoft Outlook, Google Calendar, Dropbox și Asana.

Dar cu întrebări legate de o posibilă scădere a serviciului odată ce oamenii nu mai sunt închiși în casele lor, ar putea ajuta Zoom să-și păstreze o parte din baza sa dacă oferă acum alte servicii pe cont propriu și se bazează pe dependența sa. Se pare că Yuan le-a spus altor lideri de la Zoom că au nevoie de un produs de mesagerie puternic pentru a concura cu alte nume mari din lumea corporațiilor, precum Microsoft și Google.

E-mailul Zoom ar avea succes?

Dar, odată cu popularitatea sa bruscă, Zoom a cunoscut capcanele inevitabile ale succesului. După ce a fost acuzat că a mințit despre oferirea criptării, Zoom a adăugat criptarea end-to-end la serviciul său. Recent a fost acuzat că a onorat solicitarea guvernului chinez de a cenzura apelurile video.

Zoom Email Office

Având aceste îndoieli în fața utilizatorilor, ar fi ei dispuși să urmeze Zoom într-o extindere a e-mailului și a altor servicii? Există îngrijorări cu privire la existența încrederii acolo. În plus, oamenii au deja servicii de e-mail și mesagerie de care sunt legați. Ar fi dispuși să treacă la e-mail și la alte servicii de mesagerie doar pentru a face mai ușoară conectarea la Zoom?

Există noi servicii de e-mail și mesagerie acolo și există oameni care schimbă des. Există oameni ca mine care caută permanent un serviciu de e-mail care să-și organizeze dorința de e-mail, servicii de mesagerie care să asigure protecția confidențialității, calendare care să ofere cea mai bună imagine de ansamblu a zilei care să se integreze cu ușurință etc.

Există spațiu pentru Zoom pentru a face această extindere? Sau serviciul se va întoarce în obscuritate și nu va putea să se bazeze pe succesul său? Dacă vă întrebați dacă ați accesat pe deplin tot ce Zoom poate face pentru dvs., citiți mai departe pentru a afla mai multe despre încorporarea caracteristicilor Zoom.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...