Zoom remediază în sfârșit eroarea Mac care a ținut microfonul pornit după apeluri

Zoom Bug Mac Featured
⏱️ 4 min read

Este sigur să vă alăturați întâlnirilor Zoom din nou pe Mac – dar asta depinde de cât de confortabil vă simțiți cu Zoom după ce a pretins că remediază o eroare care a continuat să înregistreze după ce o întâlnire sa încheiat. Compania a declarat pentru a doua oară că a remediat. Poți avea încredere?

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Istoria problemelor

Să fim sinceri: Zoom nu are cea mai bună istorie de a fi direct cu utilizatorii în ceea ce privește problemele de confidențialitate.

Zoom a devenit un nume cunoscut în mijlocul pandemiei. Oamenii care lucrau de acasă au trebuit brusc să se alăture la conferințe video și a devenit rapid instrumentul de întâlnire pentru conferințe video pentru mulți.

Zoom Bug utilizator Mac Mic

Cu toate acestea, tocmai când numele „Zoom” a început să iasă din gura aproape tuturor lucrătorilor de la distanță, compania a fost amendată cu 85 de milioane de dolari pentru pretențiile sale că oferea criptare end-to-end atunci când nu era.

Zoom a fost, de asemenea, în cușă după ce a instalat un server ascuns pe Mac-uri pentru a ajuta la gestionarea automată a apelurilor. Apple a trebuit să intre cu o actualizare a macOS pentru a elimina aplicația.

Zoom Bug găsit pe Mac

Apple a adăugat o caracteristică la macOS care îi face pe utilizatori să știe când camera sau microfonul sunt folosite de o aplicație sau un dispozitiv. Un punct portocaliu sau verde va apărea în bara de meniu.

Acest lucru a făcut ca utilizatorii macOS Monterey să se plângă după ce au folosit Zoom că microfonul părea să rămână pornit după încheierea unei întâlniri. Unii oameni au folosit aplicația Timing pentru a verifica activitatea Zoom și au descoperit că se pare că apelurile lor au durat ore întregi și știau că nu au fost conectați atât de mult la apeluri.

Zoom Bug Mac închis

Zoom părea să asculte plângerile utilizatorilor și nu „întâlnirile” utilizatorilor după ore. Pe 21 decembrie anul trecut, Zoom a lansat o actualizare pentru a remedia eroarea care spunea că „a rezolvat o problemă privind declanșarea indicatorului luminos al microfonului atunci când nu se afla într-o întâlnire”.

Dar nu prea s-a ocupat de problemă. „Ei bine, cea mai recentă actualizare pare să nu fi făcut nicio diferență evidentă. Tocmai am observat din nou punctul portocaliu și, când am părăsit Zoom, aplicația Timing mi-a spus că se pare că am fost la un apel Zoom de două ore”.

Săptămâna trecută, un utilizator de Twitter a spus: „Puteți vedea punctul portocaliu pe Mac de la ultima actualizare care arată utilizarea microfonului”.

Zoom Bug Mac Macbook Pro

Un dezvoltator a spus: „Nu pot să cred că @Zoom ‘ încă mai face chestii de genul acesta”, adăugând: „Aplicația Zoom Mac ascultă microfonul chiar și atunci când nu este în nicio întâlnire. În niciun caz nu le voi instala vreodată aplicația.”

Sfarsitul de saptamana anterior, Zoom a emis o actualizare că a promis că va rezolva eroarea. „Am întâmpinat o eroare legată de clientul Zoom pentru macOS, care ar putea arăta că indicatorul luminos portocaliu continuă să apară după ce am părăsit o întâlnire, un apel sau un webinar.”

Compania a adăugat: „Această eroare a fost rezolvată în clientul Zoom pentru macOS versiunea 5.93 și vă recomandăm să actualizați la versiunea 5.9.3 pentru a aplica remedierea.”

Dacă nu aveți încredere că Zoom a remediat eroarea, aveți două opțiuni: nu-l utilizați sau utilizați Zoom pe Web în loc de aplicație. Dacă sunteți în măsură să alegeți software-ul pentru întâlniri, încercați această alternativă Zoom, Skype Meet Now.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x