Zvonuri: „Nintendo Switch Pro” va fi lansat în toamnă

Zvonuri: „Nintendo Switch Pro” va fi lansat în toamnă

⌛ Reading Time: 3 minutes

Aceste zvonuri pur și simplu nu dispar. S-a vorbit insistent că un înlocuitor pentru Nintendo Switch va veni în curând. Dispozitivul, cunoscut sub numele de Nintendo Switch Pro, ar putea fi lansat imediat în septembrie, conform celor mai recente zvonuri, care spun că dispozitivul ar putea fi anunțat și înainte de E3 (Electronic Entertainment Expo) din acest an.

Zvonuri despre Nintendo Switch Pro

Se pare că noul dispozitiv portabil Nintendo va începe livrarea în septembrie sau octombrie. Pentru a ajunge la acea dată, asamblarea va începe în iulie și va începe în toamnă. În timp ce lipsa cipurilor a afectat livrarea multor dispozitive, nu pare să afecteze această versiune planificată.

Zvonurile afirmă, de asemenea, că Nintendo Switch Pro va fi
au un preț mai mare decât dispozitivul original. Poate fi anunțat oficial înainte de conferința E3 programată pentru 12 iunie. Switch Lite va fi vândut cu 199 USD, dispozitivul standard își încheie domnia la un moment dat.

Momentul pare să aibă sens, întrucât ar fi trecut un an de la lansările populare ale PlayStation 5 și Xbox Series X. Aceste dispozitive au fost în cantitate redusă de la marele lor debut.

Furnizorii Nintendo sunt siguri că noul dispozitiv portabil nu va avea aceeași soartă. Sunt mai pregătiți pentru dificultăți cu cipul. De asemenea, nu va exista concurență pentru piese precum cele dintre PS5 și Xbox Series X.

Zvonuri de comutare anterioare

Faceți tehnologia mai ușoară raportată anterior pe zvonurile Nintendo Switch Pro. La acea vreme, discuțiile se concentrau mai mult pe capacitățile noului dispozitiv.

S-a spus că noul Nintendo Switch Pro va „include asistență pentru Deep Learning Super Sampling (DLSS) de la Nvidia Corp. Această tehnologie „folosește inteligența artificială pentru a oferi grafică de fidelitate mai mare mai eficient”. Acest lucru ar permite sistemului de jocuri portabil să producă imagini de calitate 4K atunci când este conectat la un televizor. Se pare că va exista și o actualizare a ecranului OLED. „

Jocuri Nintendo Switch Pro Rumors

Mai multe detalii au menționat că „chipset-ul Nvidia va include un procesor îmbunătățit și mai multă memorie. Un nou cod, destinat îmbunătățirii graficii, va trebui adăugat la jocuri pentru a avea suport DLSS. Anterior, Bloomberg raportase că Samsung va furniza ecranul OLED de 7 inci și că va exista o mulțime de noi titluri de jocuri. ”

Dacă sunteți un fan al jocurilor portabile, aceste Nintendo
Zvonurile Switch Pro, precum și zvonurile potrivit cărora un knockoff de comutare alimentat de Android era în lucru, ar putea face săptămânile și lunile următoare foarte interesante.

În timp ce așteptați lansarea unuia sau a ambelor dispozitive, consultați cele mai bune aplicații Nintendo Switch care nu sunt jocuri și cele mai bune alternative Nintendo Switch Joy-Con.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.