Zvonurile din Taiwan spun că Apple Car va fi lansat în septembrie

Le voci di Taiwan dicono che Apple Car verrà rilasciata a settembre
⏱️ 3 min read

Se știe că Apple a lucrat la un anumit tip de vehicul electric, autonom, atâta timp cât celelalte companii de tehnologie și auto erau, cel puțin încă din 2015. S-a părut cu siguranță că a fost pe backburner, deoarece alte companii păreau să fie mult mai departe, dar acum zvonurile credibile spun că Apple Car va fi lansat în septembrie.

Istoria Mașinii Apple

2015 este doar anul în care s-a confirmat existența unui Apple Car în lucru. Probabil, compania lucra la ceva de genul anterior, când a fost dezvăluit că a fost denumită „Project Titan”.

Apple a făcut chiar și teste rutiere. Totuși, ceea ce testau nu era o mașină autonomă nouă – era mașini vechi modernizate cu sistemul autonom Apple.

Tim Cook, CEO-ul Apple, a spus anterior că el crede că intersecția vehiculelor electrice, a vehiculelor autonome și partajarea plimbărilor este un loc interesant. Acest lucru lasă întrebarea despre ce tip de mașină va fi Apple Car, dacă va fi un vehicul personal sau un vehicul de tip ride-sharing. Deoarece testele cunoscute au fost pe mașini vechi, nu se știe, de asemenea, dacă proiectul a trecut la o mașină completă sau dacă va fi doar un sistem autonom care va fi utilizat în alte mașini.

Zvonuri noi

The Economic Daily News în limba chineză a publicat știri care au fost raportate de MacDailyNews. A menționat „fabricile taiwaneze de piese auto, cum ar fi Heda (1536), BizLink-KY, Heqin și Tomita”, apoi a mai spus: „Lanțul cheie de aprovizionare din Taiwan a confirmat că Apple se așteaptă să lanseze Apple Car în septembrie anul viitor, cu cel puțin doi ani mai devreme decât planul inițial. ”

La fel cum există mulți oameni care se tem să aibă încredere în vaccinul împotriva coronavirusului care a fost repezit, vă rugăm să simțiți în mod similar în ceea ce privește bărbierirea cu doi ani din calendar pentru o mașină autonomă.

Trafic Apple Car septembrie

De remarcat aici este mișcarea fabricilor din Taiwan. Se construiesc noi fabrici de piese auto, cele existente sunt relocate și se adaugă noi linii de producție la fabricile existente. Lanțul de aprovizionare spune că toată mișcarea este pentru Apple Car.

Deși există multe întrebări legate de veridicitatea cronologiei și dacă Apple se uită la o mașină întreagă sau la un sistem care va merge în alte mașini, se crede că Apple a comandat cel puțin piese de la producătorii taiwanezi de piese auto. Și asta este suficient pentru o dezvoltare pe cont propriu.

Am prezis că mașinile autonome vor deveni mai inteligente în 2020 și, dacă Apple Car este cu adevărat gata să intre pe drum, se pare că am avut dreptate.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...