Zvonurile spun că iPadOS 16 nu va fi gata în septembrie

Ipados 16 Delayed Rumor Featured
⏱️ 4 min read

Timp de mai bine de un deceniu, au existat câteva lucruri pe care ne-am putea conta cu Apple: vor fi anunțuri mari de hardware și sisteme de operare la WWDC în iunie și noi iPhone-uri și lansări de software în septembrie. Zvonul neverificat care circulă este că iPadOS 16 nu va fi gata în septembrie și va fi lansat o lună mai târziu.

Lansarea iPadOS 16 a fost amânată

Nici măcar nu-mi amintesc când am început cu siguranță, dar știu că din 2013 cel puțin, am descărcat versiunile publice beta de iOS și macOS și ulterior iPadOS în iunie sau iulie înainte de lansarea din septembrie. Îmi oferă o privire devreme asupra a ceea ce voi folosi și despre ce voi scrie și – voi recunoaște – mă face amețit ca un școlar.

Ipados 16 Manager de zvonuri întârziate

Când am văzut caracteristica Stage Manager a iPadOS 16 în timpul WWDC, am fost foarte, foarte încântat. M-ar ajuta foarte mult cu scrierea, editarea și cercetarea. Fac totul pe iPad-ul meu 2021 Pro și nu am mai folosit un computer în mod regulat din 2011 sau deloc în aproximativ patru ani.

De data aceasta, am așteptat aproximativ o lună pentru a pune mâna pe beta-urile publice iPadOS 16 și iOS 16 și, așa cum am spus în această recenzie a monitorului INNOCN 44″ Ultrawide, Stage Manager este un schimbător de joc. Au existat câteva puncte lipicioase? Sigur, dar de aceea este încă în versiune beta.

Ipados 16 Monitor extern de zvonuri întârziate

Cu toate acestea, conform zvon, se pare că capacitățile Stage Manager sunt cele care întârzie lansarea iPadOS 16 în septembrie. Este de așteptat să fie amânată cu aproximativ o lună. Unii dezvoltatori au depus plângeri cu privire la funcționarea Stage Manager în iPadOS 16, iar unii utilizatori sunt supărați de problemele pe ici și pe colo.

Dar nu pentru asta sunt beta-urile? Să rezolvi toate acele erori? Sigur, sunt câteva, dar chiar și în versiunea beta cu câteva erori, o voi spune din nou pentru a sublinia, Stage Manager este un schimbător de joc în sine și, pentru că funcționează atât de bine cu monitoare externe, este un schimbător de locuri de muncă. .

Dar recunosc erorile dezvoltatorului. Unii s-au plâns pe rețelele sociale că nu au primit o privire în avans la Stage Manager înainte de lansarea beta pentru dezvoltatori. Este adevărat că unele aplicații au mai multe erori decât altele în Stage Manager. A trebuit să las Firefox în urmă timp de câteva săptămâni, deoarece mi-a continuat să se închidă, dar a apărut.

Cum va afecta o lansare întârziată lucrurile?

Ar trebui să subliniez că iOS 16 este încă de așteptat să fie lansat în termen. Asta va fi o veste bună pentru mulți. Are și unele erori, dar din nou, este încă în versiune beta.

Apple Pay și Family Sharing s-au schimbat ambele și există o eroare undeva care nu permite unuia dintre membrii familiei mele să-și adauge propriul card. Asistența tehnică mi-a sugerat să-mi șterg cardul din sistemul de plată și să-l reintroduc. Nu sunt ceva ce sunt dispus să fac, deoarece, în loc să nu aibă o persoană să-și poată adăuga propriul card, s-ar putea anula plata pentru noi toți.

Ipados 16 Zvon întârziat Ios

Se presupune că acele erori vor fi rezolvate, iar iOS 16 va fi lansat în continuare în septembrie, cel mai probabil împreună cu gama iPhone 14. De altfel, se așteaptă ca noi iPad Pros să fie lansate și cu noul cip M2.

În cel mai rău caz, vei aștepta încă o lună. În cel mai bun caz, veți avea un sistem de operare mult mai stabil după așteptare. Dar, probabil, luna suplimentară nu este pentru Apple, ci pentru dezvoltatorii de aplicații terți pentru a-și ridica aplicațiile la nivelul provocării iPadOS 16.

Dacă zvonul iPadOS 16 te lasă să nu vrei să aștepți încă o lună pentru a-l încerca, înscrie-te beta-urile publice Apple. Sunt disponibile pentru iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura, tvOS 16, watchOS 9 și HomePod Software 16.

Citiți mai departe dacă doriți să aflați mai multe despre Stage Manager.

Credit imagine: Măr Toate celelalte imagini de Laura Tucker.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x